Унікальний продукт за поєднанням корисних якостей та смакових характеристик
Квасоля – це натуральний продукт, що бережно вирощений в екологічно чистих регіонах України. Сушена очищена квасоля по праву вважається одним з кращих та найбільших джерел білка для організму людини. Серед неоціненних якостей цього продукту можна виділити легку засвоюваність та дуже низьку калорійність. При цьому квасоля містить величезну кількість корисних речовин та вітамінів.
Плоди вишні – натуральний та корисний продукт, що вживається в їжу як смаколики, десерт, активно використовується у харчовій промисловості, а також у лікарських цілях. Різні сорти вишні, яких загалом у світі нараховується більше 60 основних видів, містять велику кількість поживних речовин та вітамінів. У плодах цієї ягоди концентруються різні амінокислоти, пектинові речовини, вітаміни групи A, C, E, B, P, а також фолієва кислота.
Насіння гарбуза – багатий на корисні речовини продукт, що з давніх давен присутній в раціоні людини. Гарбузове насіння є джерелом амінокислот, вітамінів групи A, B, C, D, E, K, а також насичене жирними рослинними кислотами та мінералами. Насіння гарбуза відмінно заміняє тваринні жири, що складають невід’ємну частину раціону вегетаріанців та сироїдів.
Натуральні яблука кращих сортів – це смачний та корисний продукт органічного походження, що широко використовується в кулінарії, харчовій промисловості та просто для застосування у їжу по всьому світу. Перероблені яблука застосовуються для виготовлення соків, пюре, сухофруктів. Яблучну сировину часто застосовують в якості концентрату, смакової добавки та для приготування національних страв.